Παιδί

Μπουρνούζι Panathinaikos 1908 Young Palamaiki
42,00 €
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Μπουρνούζι πράσινο με κουκούλα για παιδιά σε διάφορα μεγέθη με το σήμα και τα χρώματα του Παναθηναϊκού  100% βαμβακερό πυκνότητας 420gsm. Χρώμα: Πράσινο Μέγεθος: 9-10 Σύνθεση: 100% βαμβάκι Πυκνότητα : 420gsm
Μπουρνούζι Tender Blue 2-4,GUY LAROCHE
29,00 €
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Πρώτης ποιότητας παιδικό μπουρνούζι Tender Blue από 100% βαμβακερό ύφασμα με κουκούλα. Η σειρά Tender σχεδιάστηκε όπως πάντα με την εξαιρετική ποιότητας της Guy Laroche σε αποχρώσεις, για όλα τα γούστα. Η Guy Laroche υπογράφει το μπουρνούζι διακριτικά στο πάνω δεξί μέρος με πολύχρωμα γράμματα. Αφράτο και απορροφητικό, θα αγκαλιάσει ζεστά μετά το μπάνιο τα αγγελούδια σας.
Μπουρνούζι Tender CHERRY 4-6,GUY LAROCHE
29,00 €
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Πρώτης ποιότητας παιδικό μπουρνούζι Tender Cherry από 100% βαμβακερό ύφασμα με κουκούλα. Η σειρά Tender σχεδιάστηκε όπως πάντα με την εξαιρετική ποιότητας της Guy Laroche σε αποχρώσεις, για όλα τα γούστα. Η Guy Laroche υπογράφει το μπουρνούζι διακριτικά στο πάνω δεξί μέρος με πολύχρωμα γράμματα. Αφράτο και απορροφητικό, θα αγκαλιάσει ζεστά μετά το μπάνιο τα αγγελούδια σας.
Μπουρνούζι Tender SKY 2-4,GUY LAROCHE
29,00 €
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Πρώτης ποιότητας παιδικό μπουρνούζι Tender Sky από 100% βαμβακερό ύφασμα με κουκούλα. Η σειρά Tender σχεδιάστηκε όπως πάντα με την εξαιρετική ποιότητας της Guy Laroche σε αποχρώσεις, για όλα τα γούστα. Η Guy Laroche υπογράφει το μπουρνούζι διακριτικά στο πάνω δεξί μέρος με πολύχρωμα γράμματα. Αφράτο και απορροφητικό, θα αγκαλιάσει ζεστά μετά το μπάνιο τα αγγελούδια σας. Διατίθεται σε έξι μεγέθη 2-4, 4-6.
Μπουρνούζι Tender SKY 4-6,GUY LAROCHE
29,00 €
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Πρώτης ποιότητας παιδικό μπουρνούζι Tender Sky από 100% βαμβακερό ύφασμα με κουκούλα. Η σειρά Tender σχεδιάστηκε όπως πάντα με την εξαιρετική ποιότητας της Guy Laroche σε αποχρώσεις, για όλα τα γούστα. Η Guy Laroche υπογράφει το μπουρνούζι διακριτικά στο πάνω δεξί μέρος με πολύχρωμα γράμματα. Αφράτο και απορροφητικό, θα αγκαλιάσει ζεστά μετά το μπάνιο τα αγγελούδια σας. Διατίθεται σε έξι μεγέθη 
Μπουρνούζι Tender VIOLET 2-4,GUY LAROCHE
29,00 €
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Πρώτης ποιότητας παιδικό μπουρνούζι Tender Violet από 100% βαμβακερό ύφασμα με κουκούλα. Η σειρά Tender σχεδιάστηκε όπως πάντα με την εξαιρετική ποιότητας της Guy Laroche σε αποχρώσεις, για όλα τα γούστα. Η Guy Laroche υπογράφει το μπουρνούζι διακριτικά στο πάνω δεξί μέρος με πολύχρωμα γράμματα. Αφράτο και απορροφητικό, θα αγκαλιάσει ζεστά μετά το μπάνιο τα αγγελούδια σας.
ΒΡΕΦΙΚΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΚΟΥΝΙΑΣ SATEEN ΓΚΡΙ ΠΟΥΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ (BS686), DOWN TOWN
74,00 €
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
άπλωμα κούνιας δίπλης όψης σε γκρι χρώμα πουά με λευκές πεταλούδες από 100% βαμβακοσατέν ύφασμα 220 TC. Μία πολύ όμορφη επιλογή για το βρεφικό δωμάτιο, απαλό στην υφή για τους μικρούς μας φίλους και εύκολο στο πλύσιμο και στο σιδέρωμα για τους μεγάλους!