Καλύτερες πωλήσεις

Διακοσμητικό Φυσικό Κλαδί 6τμχ Pampas Grass Natural Ύψος 90cm (Ματσάκι)
10,00 €
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Κλαδί/Φυτό ματσάκι (6 τεμάχια )  με συνολικό ύψος  90cm σε φυσικό χρώμα μπεζ. Ιδανικό για διακόσμηση εσωτερικών χώρων , προσδίδει άγρια ​​ομορφιά σε βάζα και διακοσμητικούς δίσκους. Χρήση ως κεντρικό κομμάτι, σε πλαϊνό τραπέζι ή μεγάλο βάζο δαπέδου. Το μεγάλο μήκος του σας επιτρέπει να οργανώσετε την επιθυμητή σύνθεση ανάλογα με τις ανάγκες σας. 
Πετσέτα Φαγητού White 52x52 Guy Laroche
4,50 €
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Με τα κλασσικά τους σχέδια και τις ουδέτερες αποχρώσεις τους, τα τραπεζομάντηλα της Guy Laroche θα δώσουν στο χώρο σας την πολυτέλεια που πάντα ονειρευόσασταν. Στρωμένα σε τραπεζαρίες για καθημερινή χρήση ή για ειδικές περιστάσεις, τα προϊόντα της σειράς Table Linen θα τραβήξουν τα βλέμματα. Ποιότητα: 100% Βαμβάκι Διαστάσεις: 52x52 Τεμάχια: 1 Πετσέτα Φαγητού 52x52
Διακοσμητικό Φυσικό Κλαδί 3τμχ Pampas Grass Long Stem Natural Ύψος 110cm (Ματσάκι)
13,50 €
15,00 € -10%
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Κλαδί/Φυτό ματσάκι ( 3 τεμάχια )  σε φυσικό χρώμα μπεζ. Συνολικό μήκος: περίπου 95-110cm Μήκος λουλουδιού: περίπου 70-80cm Λάβετε υπόψη ότι το μέγεθος, ο τόνος και η υφή του τμήματος των λουλουδιών θα ποικίλουν καθώς αυτά είναι ένα φυσικό προϊόν, αλλά τα περισσότερα θα βρίσκονται εντός των ορίων μεγέθους που περιγράφονται παραπάνω.  Τα αποξηραμένα λουλούδια τυλίγονται και στη συνέχεια τοποθετούνται σε κουτί ή σωλήνα για να διασφαλιστεί ότι φτάνουν σε εσάς με ασφάλεια. Ιδανικό για διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων , προσδίδει άγρια ​​ομορφιά σε βάζα και διακοσμητικούς δίσκους. Χρήσηως κεντρικό κομμάτι, σε πλαϊνό τραπέζι ή μεγάλο βάζο δαπέδου. Το μεγάλο μήκος του σας επιτρέπει να οργανώσετε την επιθυμητή σύνθεση ανάλογα με τις ανάγκες σας. 
Σετ Πετσέτες 3 Τεμαχίων Guy Laroche Bellina Cream
16,90 €
33,80 € -50%
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Δημιουργήστε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας, επιλέγοντας πετσέτες από τη Συλλογή της Guy Laroche. Το σετ περιλαμβάνει πετσέτα χεριών, πετσέτα προσώπου, πετσέτα σώματος.